Miljøteknologi på Stortinget

I dag har eg hatt besøk av representantar for Metallkraft, ei bedrift som gjenvinn avfall frå produksjon av solceller. Bedrifta byggjer no fabrikk i Kina og Singapore i tillegg til den pilotproduksjonen den har i Kristiansand. Dette er ei av dei bedriftene som bidrar til at Agder er i ferd med å etablere seg som miljøteknologiregionen i Noreg. Vi diskuterte kav staten gan gjere for å leggje til rette for at slike bedrifter kan etablere seg internasjonalt og dermed styrke sin posisjon. Det er interessante tankar i tråd med deg eg har arbeidd med tidlegare.

Elles vil eg gratulere Eyde-nettverket som Metallkraft er ein del av, med status som ARENA-nettverk.

Alf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s